Gemiste kans Cambuur: "Hadden ADO op de rug liggen"

24 januari 2016, 21:41

SC Cambuur liet zondagavond de kans liggen om een fraaie zege te boeken in de Eredivisie. De ploeg van Henk de Jong stond op visite bij ADO Den Haag bij rust verdiend met 0-1 voor, maar bezweek in de tweede helft onder de druk van de thuisploeg: 2-1. Coach Henk de Jong sprak na de wedstrijd van een gemiste kans.

Cambuur ging rusten met een 0-1 voorsprong, al kon die score volgens De Jong ook hoger zijn. "Ik vond dat we er meer uit hadden kunnen halen, met de diepgang die we hadden. We hadden eigenlijk een adrenalinestoot moeten krijgen van de 1-0, maar na die goal werden we alleen maar minder. Terwijl we ADO gewoon op de rug hadden liggen", besefte hij bij de NOS.

De ploeg uit Friesland gaat woensdag op visite bij AZ, ook geen gemakkelijke opgave. "Maar ADO-uit is ook lastig. Elke wedstrijd is voor ons lastig. Wij moeten met dit team van elke wedstrijd opnieuw leren, want we hebben geen wereldteam."

De Jong liet ook weten dat een vertrek van Bartholomew Ogbeche nog altijd een optie is. "Ik ben er niet zeker van of hij er woensdag weer bij is", zei de coach. "Ik ga me daar niet druk om maken. Straks steek ik daar energie in en blijkt dat hij blijft. Daar ga ik dus ook nog maar van uit. En als hij vertrekt, zullen we iets anders moeten zoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen