Hoesen denkt aan vertrek: "Groningen wil meewerken"

Ger
26 januari 2016, 21:37

Danny Hoesen staat open voor een vertrek bij FC Groningen. De spits heeft zich in dienst van de noorderlingen niet weten te ontwikkelen tot een onomstreden basiskracht. In de persoon van Alexander Sørloth zag hij eerder deze maand bovendien een concurrent bij de selectie aansluiten.

"Mijn situatie is moeilijk. Iedereen wil spelen, maar dat is nu niet meer het geval. Af en toe wat invalbeurtjes, maar bij lange na niet het aantal minuten dat ik wil. Dat is niet makkelijk", verzucht Hoesen tegenover FOX Sports. Roda JC toonde inmiddels belangstelling. Beide partijen hebben zelfs al contact met elkaar gehad. "Maar qua contracten is er nog niets aan de orde. Het is duidelijk dat ik wil spelen, of dat nou bij Roda is of bij een andere club. Er zijn andere clubs met belangstelling, maar er ligt nog niks op tafel."

"Ik ben nu aan het overleggen over wat het beste voor mij is. Want ik denk dat het cruciaal is op mijn leeftijd om een stap te maken. FC Groningen is, wat ik tot dusver weet, bereid om mee te werken omdat ze weten dat ik graag wil spelen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen