Ajacied staat tijdje droog: "Mindere periode gehad"

27 januari 2016, 08:55

Anwar El Ghazi was in de eerste maanden van het seizoen de grote man bij Ajax, maar de laatste tijd gaat het een stukje minder met de 20-jarige vleugelaanvaller. Zijn laatste doelpunt dateert van oktober 2015. Dinsdagavond kwam hij tijdens de doelpuntloze remise tegen Heracles Almelo ook niet tot scoren. "Ja, het is lang geleden."

Na een periode vol doelpunten en een debuut in Oranje probeert El Ghazi weer uit het dipje te kruipen. "Ik heb een mindere periode gehad", erkent hij in gesprek met de NOS. "Maar ik probeer weer belangrijk te zijn voor Ajax. Ik ben dag en nacht bezig met het spelletje en leef voor mijn sport. Meer kan ik niet doen. Als het soms meezit is het fantastisch, maar als ik soms een mindere periode heb, is dat nu eenmaal zo", relativeert hij.

Komende zondag hoopt El Ghazi in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade weer eens het net te kunnen vinden. "Ik bekijk het altijd positief, ook met het team. We hebben een jonge ploeg met genoeg kwaliteit. Wij gaan nu de koppen bij elkaar steken en zondag weer vlammen", aldus de talentvolle Ajacied, die dit seizoen tot dusver acht doelpunten maakte in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen