Hendriks: "Cziommer kiest voor het geld"

Koen Freriks
16 mei 2006, 17:10

Scheidend Roda JC-technisch bestuurslid Arnold Hendriks sprak tijdens een interview op L1 openhartig over de situatie bij de Kerkradenaren. Hendriks wist onder meer te vertellen dat de vertrekkende Simon Cziommer "voor het geld kiest".

Het bestuurslid zei het volgende over de transfervrije Schalke 04-huurling die vertrekt uit Limburg: "Het bod van Roda JC voor Simon Cziommer was te laag. Toen ik hoorde wat Roda bood, wist ik dat dat te laag was. Cziommer heeft voor het geld gekozen, en dat is zijn goed recht," zo zegt hij. Roda JC-directeur Huub Narinx is er echter van overtuigd dat de Duitser alleen uit sportieve overwegingen Roda JC verlaat.

De 'suikeroom' zal aan het eind van dit seizoen afscheid nemen van Roda JC en wist nog te melden dat hij vindt dat Roda JC "blij mag zijn als het de komende jaren bij de eerste negen eindigt vanwege de beperkte financiële mogelijkheden". Tevens wilde hij kwijt dat Roda JC "meer geld moet vragen voor de shirtsponsoring". Want volgens Hendriks ontvangt Roda JC het kleinste shirtsponsorbedrag van de eredivisie. Momenteel pronkt de naam van diervoeder-fabrikant Beaphar op het geel-zwarte shirt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen