File kost Driver basisplaats: "Absolute nachtmerrie"

Ger
28 januari 2016, 08:46

Andrew Driver moest in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag noodgedwongen genoegen nemen met een invalbeurt. De middenvelder van De Graafschap greep woensdagavond naast een basisplek omdat hij op weg naar het stadion ruim een uur vertraging opliep door een file.

"Ik dacht een beetje verkeer. Ik belde de trainer al dat ik vijftien minuten later zou zijn, maar ik stond meer dan een uur helemaal stil", zegt Driver tegen Omroep Gelderland. "Je kunt dan geen kant op. Het was een absolute nachtmerrie, ik werd kwaad. Ik probeerde nog een andere weg, maar ook dat stond vast. Ik heb iedereen mijn excuses aangeboden."

"Maar je kunt het ook anders bekijken. Er werd iemand opgehaald met een helikopter. Dan weet je wel dat het heel erg is. Ik sta alleen niet in de basis, dat plaatst alles wel in het juiste perspectief", aldus de Engelsman.

De Graafschap won het competitieduel uiteindelijk met 3-1. Driver: "We kunnen wegkomen van de onderste plaats, maar het is te vroeg om te zeggen dat we ons gaan redden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen