Kappelhof naar Amerika: "Dit had ik zelf ook niet gedacht"

29 januari 2016, 20:19

Het meest verrassende nieuws van de dag kwam vanochtend uit Groningen. Johan Kappelhof, jarenlang een vaste waarde bij FC Groningen, verkast per direct naar het Amerikaanse Chicago Fire. De verdediger kijkt uit naar het avontuur, zo zegt hij op de site van Groningen. "Ik ben erg benieuwd naar de sportcultuur daar."

Kappelhof weet dat hij vriend en vijand heeft verrast met zijn transfer. "Ik had zelf ook niet zo snel aan deze stap gedacht, maar soms komt er iets op je pad en ga je er over nadenken. Ik denk dat ik klaar ben voor de volgende stap, wilde die eigenlijk de komende zomer maken, maar nu gebeurt het in de winter."

Volgens de Amsterdammer is zijn nieuwe werkgever erg ambitieus. "Ze zijn bezig een nieuw team te bouwen, met een nieuwe coach. Ik ben erg benieuwd naar de sportcultuur daar en het voetbal wordt er steeds beter. Verschillende grote spelers kiezen voor Amerika en de sport zit echt in de groei. Het is een geweldige uitdaging om me als sporter, maar ook als mens te ontwikkelen. Ik ben heel blij met deze stap", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen