Oost-Europese interesse in Vd Weg: "Het wordt concreet"

30 januari 2016 – Kenny van der Weg gaat mogelijk een Oost-Europees avontuur aan. De linksback van NAC Breda staat in serieuze belangstelling van het Poolse Korona Kielce en Stal Dniprodzerzhynsk uit Oekraïne, terwijl er ook nog een Roemeense club geïnteresseerd is in de verdediger. Dat bevestigt Van der Weg tegenover BN De Stem.

Oost-Europese interesse in Vd Weg: "Het wordt concreet"

Hij beschikt in Brabant over een aflopend contract. NAC is tevreden over hem, maar wil hem nog geen nieuwe verbintenis aanbieden. "Ik weet al twee weken van de buitenlandse interesse. Het begint nu echt concreet te worden en er staan al dingen op papier", legt de verdediger, vrijdag nog de matchwinner voor NAC, uit.

"Mijn prioriteit ligt echter bij NAC", zegt hij correct. "Dat weet iedereen. Ik wil met NAC promoveren. Maar ik moet ook aan de toekomst denken. Ik heb het prima naar mijn zin bij NAC, maar als de club straks zegt dat ze niks voor mij hebben, heb ik een probleem en sta ik met lege handen. Op dit moment is het lastig te zeggen wat ik wil. We wachten de komende dagen af wat er gaat gebeuren."

Eredivisie

gerelateerd