Van der Hoorn wil meer: "Een vaste basisspeler worden"

30 januari 2016, 13:32

Vanwege de blessure van Kenny Tete maakt Mike van der Hoorn ineens weer speelminuten in de hoofdmacht van Ajax. De oud-speler van FC Utrecht heeft de laatste duels steeds een basisplaats bij de Amsterdammers en daar is hij blij mee. Nu is het voor hem zaak om die plek vast te houden, zegt hij tegen de NOS.

Coach Frank de Boer was zeer positief over het spel van Van der Hoorn tegen Vitesse en Heracles Almelo. "Dat was fijn om te horen. Maar ik wil meer. Een vaste basisspeler worden, ja", vertelt hij. In de afgelopen maanden maakte hij nauwelijks minuten in het team van De Boer. "Ik dacht steeds: moet ik niet ergens anders gaan spelen? Ajax heeft dat snel afgekapt, ze wilden me per se houden."

"Toen moest ik dus schakelen", legt hij uit. "Ik moet nog een halfjaar bij Ajax knallen en zien waar het schip strandt", aldus Van der Hoorn, die denkt aan een transfer als hij zijn basisplek verliest. "In die zin is dat wel beter, ja. Wat er dan gaat gebeuren en wat ik wil? Je hebt niet zoveel te willen. Je moet kijken wat er komt en dan een keuze maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen