Hoesen bedenkt zich: "Ik blijf, honderd procent zeker"

31 januari 2016, 09:13

Danny Hoesen maakt het seizoen af bij FC Groningen. Hoewel de aanvaller eerder deze week liet weten te denken aan een vertrek en gesprekken voerde met Roda JC Kerkrade, laat hij inmiddels weten dat een transfer geen optie meer is. Hoesen was zaterdag trefzeker in het duel van FC Groningen tegen PEC Zwolle (1-3).

"Ik blijf, honderd procent zeker", is de duidelijke taal van Hoesen op de site van zijn club. "Ik ga niet zomaar een stap maken waarvan ik niet weet wat ik doe of naar een land waardoor ik uit de picture raak. Ik denk dat ik nog van waarde kan zijn in Groningen en dat denkt de trainer ook, daar hebben we over gesproken. Ik ben hier blij, we hebben een leuk en goed team en ik ga vechten voor mijn kans."

Hoesen (25) is blij dat hij zich, na alle berichten over een mogelijk vertrek, weer op het voetbal kan richten. "Er is veel in de media geweest, maar voor mij was het belangrijk om me gewoon op de wedstrijd te focussen en te hopen op speelminuten. Helaas voor Alexander valt hij geblesseerd uit, maar daardoor kon ik wel weer wat minuten maken. Ik had er nog één of twee goals bij gewild, maar het is wel goed voor mijn vertrouwen dat ik hem kort na die gemiste kans wel maak. Het is lekker dat ik daarmee het team kon helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen