Juventus aan kop in Italië na klinkende zege

31 januari 2016, 14:22

Voor minimaal een paar uurtjes is Juventus weer koploper van de Italiaanse Serie A. De titelhouder, dramatisch aan het seizoen begonnen, nam de eerste plek op de ranglijst over van Napoli door met 0-4 te winnen bij Chievo. Napoli kan deze positie later vandaag (zondag) weer overnemen.

Bij winst in de thuiswedstrijd tegen Empoli, vanaf 15.00 uur, duwt Napoli Juventus terug naar de tweede plek. Maar toch zal de voorlopige koppositie in de Serie A de Oude Dame goed doen, want de eerste maanden van dit seizoen verliepen dramatisch. Na zes wedstrijden stond het vijftiende in de competitie, na tien wedstrijden was de klassering met een tiende plek nog altijd zeer matig te noemen. Tegen Chievo boekte het echter alweer de twaalfde zege op rij, een fenomenale reeks. Het laatste puntenverlies van de wit-zwarte machine uit Turijn dateert van eind oktober.

Tegen Chievo nam Alvaro Morata de eerste twee doelpunten voor zijn rekening, beide goals vielen al in de eerste helft. Na de pauze maakte Alex Sandro er 0-3 van, het slotakkoord was voor Paul Pogba.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen