De Haan geniet van Heerenveen: "Dat vind ik echt heel mooi"

31 januari 2016, 17:28

sc Heerenveen boekte zondag in de Eredivisie een prestigieuze zege. Het klopte provinciegenoot SC Cambuur met 0-1 en gaf de eerdere zeges op Willem II (3-1) en Feyenoord (1-2) zo een prima vervolg.

"We hebben drie maal op rij gewonnen en enorme stappen gemaakt. Dat vind ik echt heel mooi", zegt coach Foppe de Haan op de officiële website van zijn club. Toch was de ervaren coach ook kritisch over het spel van zijn ploeg in Leeuwarden. "We begonnen goed, maar hielden daarna te weinig druk op de tegenstander. Hierdoor kregen de middenvelders ruimte en werd Cambuur dominant. We deden het niet altijd goed, maar er liepen er bij ons ook een paar op hun tenen. Het is een zware week geweest", weet hij.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door het Zweedse talent Arber Zeneli, deze winter overgekomen van IF Elfsborg. "Arber is een echte buitenspeler met een actie waardoor je altijd druk naar voren haalt. Hij is een speler die het verschil kan maken, we gaan nog veel plezier aan hem beleven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen