Feyenoorder Vejinovic in eigen huis met dood bedreigd

1 februari 2016, 07:21

Sportief gaat het de laatste tijd van kwaad tot erger bij Feyenoord, maar nu is de situatie wel héél vervelend aan het worden. Middenvelder Marko Vejinovic is in eigen huis met de dood bedreigd, waarschijnlijk door supporters van de Rotterdamse topclub. De speler heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Het incident is in de nacht van zaterdag op zondag uitgebreid onderzocht door de politie en er zijn zeven vermoedelijke daders opgepakt en vastgezet. Dat meldt De Telegraaf. Mogelijk worden er nog meer verdachten aangehouden. Eén van de opgepakte personen zou al bekend hebben. De vrouw van Vejinovic zou aanwezig zijn geweest bij de doodsbedreiging.

Feyenoord baalt enorm van het voorval, zeker omdat het gaat om aanhangers van de eigen club. "We zijn hier ziedend over. Je blijft uit het privédomein van spelers, hoe teleurstellend resultaten ook zijn", reageert algemeen directeur Eric Gudde.

Vejinovic werd afgelopen zomer voor ongeveer 3,5 miljoen overgenomen van Vitesse. Hij startte behoorlijk in De Kuip en werd zelfs opgeroepen voor Oranje, maar de laatste weken wordt hij volop bekritiseerd en is hij niet altijd zeker van een plek in de basis van Feyenoord, dat al vijf keer op rij verloor in de Eredivisie.

Overigens is ook Michiel Kramer op niet al te vriendelijke wijze bezocht door fans, maar bij de spits zou de situatie minder bedreigend zijn geweest. Door de gebeurtenissen wordt er overwogen om extra beveiliging in te schakelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen