'Feyenoord scherpt beveiliging aan na bedreigingen'

1 februari 2016, 09:59

Feyenoord heeft na de (doods)bedreigingen aan het adres van Marko Vejinovic en Michiel Kramer besloten om de veiligheid van de spelers nog meer en beter te waarborgen. De beveiliging wordt opgeschroefd door de Rotterdamse club, die momenteel vijf keer op rij verloren heeft in de Eredivisie.

Feyenoord gaat de beveiliging bij het stadion en het trainingsveld opschroeven en denkt er zelfs over na om ook in de privésituatie van de spelers voor meer veiligheid te zorgen. Dat meldt De Telegraaf. Naar aanleiding van de doodsbedreigingen bij Vejinovic werden zeven mensen aangehouden en vastgezet door de politie. De middenvelder deed al aangifte.

"Schandalig en dieptriest. Verschrikkelijk en echt om ziedend over te worden", zo noemt algemeen directeur Eric Gudde het op de clubwebsite. "Hoe teleurstellend een ploeg ook presteert – en geloof me daar is iedereen hier ziek van – er is nooit enige rechtvaardiging om in het privé-domein van spelers te komen. Los van het feit dat dit alle fatsoensregels overtreedt, is het ook nog eens hartstikke dom omdat de spelersgroep echt niet beter gaat presteren van dit soort belachelijke praktijken. Voor mij zijn dit geen Feyenoord-supporters. Of het praktisch uitvoerbaar is weet ik niet, maar voor lieden waarvan bewezen wordt dat ze dit hebben gedaan, geldt wat mij betreft dat ze nooit meer het stadion in komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen