Cambuur presenteert opvolger voor vertrokken Ogbeche

1 februari 2016, 13:53

SC Cambuur heeft op de laatste dag van de winterse transferperiode geanticipeerd op het pijnlijke vertrek van Bartholomew Ogbeche. Kevin van Veen moet de naar Willem II verkaste clubtopscorer doen vergeten in Leeuwarden. De 24-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van het Engelse Scunthorpe United.

Het is een nieuwe wending in de toch al opvallende loopbaan van Van Veen. De aanvaller slaagde bij Helmond Sport eerst niet in het betaalde voetbal, maar wurmde zich via Dijkse Boys, UDI '19 en JVC Cuijk alsnog naar het betaalde niveau. Na uitstekend bij FC Oss (zestien goals in twintig duels) te hebben gepresteerd, stapte hij over naar Scunthorpe United. Met de League One-club ging hij onlangs in de FA Cup met 2-0 onderuit bij Chelsea.

Cambuur-trainer Henk de Jong is blij met het feit dat hij een vervanger voor Ogbeche in de armen kan sluiten. "Kevin van Veen is een man naar het hart van Cambuur. Hij kan hier een echte cultspeler worden", denkt de coach van de huidige nummer zeventien van de Eredivisie.

Van Veen is zelf ook meer dan tevreden met zijn tijdelijke transfer: "Ik ben blij om hier te zijn en ben zeer gecharmeerd van de club. De sfeer en de supporters vind ik geweldig, er zijn niet veel clubs zoals Cambuur in Nederland. Ik ga mijn uiterste best doen om te helpen Cambuur in de Eredivisie te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen