Sørloth breekt hand: "Voetballen is nog geen optie"

1 februari 2016, 14:21

FC Groningen moet de nieuwe spits Alexander Sørloth even missen. De 20-jarige aanvaller liep afgelopen weekend een gebroken middenhandsbeentje in zijn linkerhand op. Dit gebeurde toen hij scoorde en opmerkelijk genoeg had de aanvaller dit aanvankelijk helemaal niet in de gaten.

"Het klinkt heel vreemd, maar ik kan me er niets meer van herinneren", zegt Sørloth op de website van FC Groningen over zijn blessure. "Na mijn goal had ik zoveel adrenaline in mijn lichaam, dat ik op dat moment niets voelde. Pas toen Zwolle weer had afgetrapt kreeg ik een enorme pijn in mijn hand."

Pas na bestudering van de televisiebeelden zag Sørloth wat er gebeurde. "Bij het doelpunt val ik en komt de keeper met zijn voet op mijn hand terecht. Ik moest de videobeelden ook terugzien om te kunnen begrijpen wat er was gebeurd." De hand van de spits is in het gips gezet, dit moet drie weken zo blijven. Hij hoopt zo snel mogelijk weer te kunnen spelen voor FC Groningen, maar weet niet wat realistisch is. "Vooralsnog heb ik nog te veel pijn aan mijn hand en is voetballen dus nog geen optie. Maar ik wil wel weer het liefst zo snel mogelijk op het veld staan. Dus als de pijn weg is, moeten we zien wat de mogelijkheden zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen