Vd Brom over AZ: "Ik zie plezier, dat spat ervan af"

1 februari 2016, 15:29

John van den Brom hoopt dat AZ de goede lijn van de laatste weken dinsdag een vervolg kan geven in het bekertoernooi. De tegenstander in de kwartfinale van de KNVB Beker is HHC Hardenberg. Op papier een eenvoudige tegenstander, maar de trainer van de Alkmaarders is voorzichtig.

"We zullen HHC zeker niet onderschatten", zegt Van den Brom op de website van AZ. "We bereiden ons voor zoals altijd en spelen met grotendeels hetzelfde elftal. Ik wil de goede fase niet onderbreken. Het is nu een goed draaiend geheel waar iedereen onderdeel van wil uitmaken. Dat is voor mij ideaal."

Van den Brom geniet van het spel van zijn ploeg. "Ik zie plezier, dat spat ervan af. Mooi om te zien. We zijn goed nu, we komen eraan. Ik ben benieuwd waar dit gaat eindigen. Ik hoop dat er dinsdag veel mensen komen kijken, dat verdient mijn elftal. Dan kunnen we in de juiste ambiance voor de halve finales strijden."

Joris van Overeem (scheenbeen) en Ridgeciano Haps (hamstrings) ontbreken bij AZ in de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg. Celso Ortiz en Rajko Brezancic krijgen hierdoor weer een kans. "We moeten spelers tegen zichzelf in bescherming nemen omdat de goede wedstrijden er natuurlijk toe uitnodigen om steeds maar door te gaan. En zoals ik al vaker heb gezegd: de reserves staan te popelen om te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen