Pérez verlengt bij Newcastle, Fazio terug naar Sevilla

1 februari 2016, 16:14

Steve McClaren heeft op de slotdag van de transfermarkt goed nieuws ontvangen over één van de zijn smaakmakers bij Newcastle United. Ayoze Pérez heeft vandaag (maandag) zijn contract bij de Premier League-club tot 2021 verlengd. Ondertussen neemt Tottenham Hotspur afscheid van verdediger Federico Fazio, die wederom aan de slag gaat bij Sevilla.

Pérez, die dit seizoen vijf keer scoorde in de Engelse competitie, is één van de sterkhouders in de ploeg van McClaren. De voormalig Spaans jeugdinternational heeft de fans van de club op de slotdag van de transfermarkt dus gerustgesteld door zijn contract te verlengen. "Dit is een speciale dag voor me, een grote dag", vertelt de technicus. "Ik ben erg gelukkig hier, dus dit is heel goed nieuws voor me."

Ondertussen heeft Tottenham Hotspur afscheid genomen van Federico Fazio. De centrumverdediger keert op huurbasis terug bij Sevilla, waarvoor hij tussen 2009 en 2014 ook al speelde. Bij de Engelse club kwam hij vanwege de goede prestaties van Toby Alderweireld nauwelijks aan spelen toe.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen