Go Ahead Eagles stuurt coach Demmers de laan uit

1 februari 2016, 16:33

Dennis Demmers is niet langer de hoofdcoach van Go Ahead Eagles. De oefenmeester is daags na de 1-0 nederlaag bij Achilles '29 ontslagen door de club uit Deventer, zo maakt de nummer vijf van de Jupiler League via de officiële kanalen wereldkundig. Assistent-trainer Harry Decheiver neemt voorlopig de honneurs waar, in samenwerking met Michel Boerebach.

Demmers was vorig seizoen met Go Ahead nog actief in de Eredivisie en speelde met zijn ploeg zelfs Europees voetbal. Dit seizoen moest hij de gedegradeerde club weer terug naar de Eredivisie loodsen, maar de laatste tijd vallen de resultaten in Deventer zwaar tegen. Van de laatste vier duels onder Demmers gingen er maar liefst drie verloren. Volgens het bestuur van de club was de nederlaag van zondag bij Achilles de druppel die de emmer deed overlopen. De club gaat de komende tijd op zoek naar een opvolger, zo schrijft het in de verklaring.

"Go Ahead Eagles dankt Dennis Demmers voor zijn inzet voor de club in de afgelopen drieënhalf jaar", besluit de club in het statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen