Leicester laat dure aankoop gaan, Norwich investeert

2 februari 2016 – Leicester City heeft voor een half jaar afscheid genomen van Yohan Benalouane. De lijstaanvoerder van de Premier League heeft de verdediger verhuurd aan Fiorentina. Vorig jaar werd de 28-jarige Tuniesiër voor een slordige 8 miljoen euro weggehaald bij Atalanta Bergamo, maar hij kon de verwachtingen in Engeland niet waarmaken. Fiorentina heeft een optie tot koop bedongen in de huurdeal met Leicester.

Leicester laat dure aankoop gaan, Norwich investeert

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Premier League-koploper verhuurt de Belgische back Ritchie de Laet aan Middlesbrough. De Championship-club heeft daarnaast naar verluidt maar liefst 17 miljoen euro neergelegd voor goalgetter Jordan Rhodes, die van Blackburn Rovers afkomstig is. Middlesbrough heeft overigens ook Julien de Sart overgenomen van Standard Luik.

Norwich City heeft een groot talent in huis gehaald voor een bedrag dat kan oplopen tot 4,5 miljoen euro: James Maddison. De jonge middenvelder van Coventry City werd de afgelopen tijd ook gelinkt aan meerdere Engelse topclubs.

Reacties

Serie A

gerelateerd