Kazim presenteert zichzelf als 'winnaar en teamspeler'

2 februari 2016, 10:07

Na een aantal ellendige weken bij Feyenoord tekende Colin Kazim-Richards maandagavond een contract voor 2,5 seizoen bij Celtic. De Britse Turk is zeer verheugd met zijn mooie transfer naar de Schotse topclub. "Ik ben uitzinnig van vreugde, meer dan blij", zegt hij over zijn nieuwe uitdaging.

"Ik weet veel van Celtic. Het is een van de grootste clubs ter wereld, wat betreft het aantal fans", stelt Kazim op het digitale thuis van The Bhoys. "Het is een voorrecht om hier te mogen spelen. De redenen waarom ik hier ben zijn de clubkleuren, de fans, de sfeer en de kans om prijzen te pakken", aldus de oud-Feyenoorder. "Ik ben een winnaar en dat past goed bij Celtic. Deze club heeft een plan en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen."

De 40-voudig international van Turkije kwam via Bury, Brighton, Sheffield United, Fenerbahçe, Galatasaray en Bursaspor bij Feyenoord terecht. Door meerdere incidenten mocht hij uit De Kuip vertrekken. "Ik kijk uit naar deze nieuwe kans, het zal mooi worden", stelt Kazim, die zichzelf omschrijft als 'een zeer fysieke spits die een neusje voor de goal heeft'. "Ik ben ook een echte teamspeler", aldus de Turk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen