Hiddink: "Nog geen beslissing over toekomst Terry"

Jw
2 februari 2016, 17:52

Afgelopen week bracht John Terry zelf naar buiten dat hij geen nieuw contract krijgt aangeboden bij Chelsea. Volgens interim-trainer Guus Hiddink is er echter nog geen besluit gemaakt over de toekomst van de 35-jarige verdediger, al benadrukt hij daar zelf niet over te gaan bij de Londense topclub.

Het contract van Terry loopt aankomende zomer af. "Het is John's recht om een keuze te maken over zijn toekomst. De club wil in gesprek blijven, wat altijd mogelijk is. Het is niet aan mij. Het nieuws kwam voor mij als een verrassing, maar het is aan hem om dat naar buiten te brengen", aldus Hiddink op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Watford.

"Er is nog geen specifieke beslissing gemaakt, het is ook nog vroeg. Een dialoog is altijd mogelijk", liet Hiddink weten. "John's statistieken en ook mijn ervaringen geven aan dat hij nog hartstikke fit is. Hij is zeker niet wat je van een 35-jarige speler zou verwachten. Hij presteert en ik ben ervan overtuigd dat hij dat blijft doen. John zal professioneel omgaan met de situatie."

De Engelse routinier speelt al zijn halve leven voor Chelsea, won in zijn profloopbaan vele prijzen met de Londenaren en is bijzonder geliefd bij de fans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen