Van Geel: "Vervangers voor Kazim waren onhaalbaar"

Jw
2 februari 2016, 18:03

Feyenoord is in de transferperiode op zoek geweest naar een nieuwe aanvaller, maar de gewenste kandidaten bleken niet haalbaar. Dat stelt technisch directeur Martin van Geel dinsdag. De Rotterdamse club sleet de zichzelf onmogelijk gemaakte Engelse spits Colin Kazim-Richards op de laatste dag van de transfermarkt aan Celtic, maar er werd geen vervanger van buitenaf aangetrokken.

"We hebben uitgebreid gezocht naar een vervanger voor Colin Kazim-Richards, maar de spelers die volgens ons van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn, bleken onhaalbaar", aldus Van Geel in gesprek met Feyenoord TV.

De bestuurder blikte verder terug op de activiteiten van Feyenoord op de transfermarkt. "Voor de winter haalden we de meeste punten sinds jaren en daarom hoefden we eigenlijk niet veel te doen. Dat veranderde door de zware blessure van Warner Hahn (reservedoelman, red.). Daar hebben we op gereageerd met de komst van Pär Hansson. Op het vertrek van Lex Immers, die zelf verzocht om een oplossing voor zijn situatie, hebben we ingespeeld door Renato Tapia te halen, een Peruaans international."

Door vijf nederlagen op rij zijn er zorgen bij de aanhang van Feyenoord over de kwaliteit van de selectie. Van Geel vindt dat de club niet in paniek moet raken, ook al is de club al afgehaakt in de strijd om de landstitel. "De neerwaartse spiraal houdt ons dag en nacht bezig en komt hard aan, ook omdat we er in de winterstop heel behoorlijk voor stonden. We voelen mee met de supporters en iedereen die de club een warm hart toedraagt. Door niet in paniek te raken maar rustig te blijven proberen we dit zo snel mogelijk om te keren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen