Büttner looft Van den Brom: "Hij is echt een toptrainer"

Jw
2 februari 2016, 20:31   Bijgewerkt: 2 februari 2016, 20:44

Alexander Büttner hoopt zijn profloopbaan nieuw leven in te blazen bij Anderlecht. De 26-jarige verdediger heeft kort na zijn huurovergang naar de Belgische topclub zijn trainer John van den Brom bedankt. De oud-trainer van Anderlecht, momenteel werkzaam bij AZ, is volgens Büttner een 'toptrainer'.

"Hij is echt een toptrainer. John heeft mij bij Vitesse gebracht als linksback. Daardoor verdiende ik die transfer naar Manchester United", aldus Büttner in gesprek met Omroep Gelderland. De jeugdinternational van Oranje vindt Van den Brom vooral goed in het managen van zijn spelers. "Hij weet precies hoe hij met spelers moet omgaan; of hij ze moet aanpakken, met rust moet laten of een schouderklopje moet geven."

Anderlecht krijgt de tijd om Büttner een half jaar uit te proberen, waarna de Belgen hem definitief vast kunnen leggen. "Daar is ook al over gepraat. Als ik het niet wil na dit seizoen, gebeurt het niet. Natuurlijk hoop ik op een contract hier. Dit is een grote club. Ik kan niet wachten om te beginnen", besluit de Doetinchemmer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen