Manchester United vermaakt met klinkende zege op Stoke

Jw
2 februari 2016, 22:58   Bijgewerkt: 2 februari 2016, 23:15

Manchester United heeft dinsdag een overtuigende overwinning geboekt op Stoke City. De ploeg van trainer Louis van Gaal won op eigen terrein met 3-0. The Red Devils blijven op een vijfde plaats staan in de Premier League, maar lopen wel twee punten in op Arsenal, dat eerder op de avond gelijkspeelde tegen Southampton (0-0).

Het trouwe publiek op Old Trafford is dit seizoen nog nauwelijks vermaakt, maar dinsdagavond was er eindelijk weer eens wat te beleven. Na ruim twintig minuten spelen stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord, waarmee het een uitstekend medicijn bood voor de 1-0 nederlaag van vorige week tegen Southampton. Het was bovendien voor het eerst sinds september dat Manchester United op eigen terrein weer eens voor de rust scoorde.

Ook na de rust flitste Manchester United nog even. Daley Blind was de vormgever van achteruit, waarna Juan Mata en Martial de bal bij Wayne Rooney afleverden. De aanvoerder van de grootmacht tikte de bal simpel binnen (3-0). Daar zou het bij blijven, maar het was meer dan voldoende om de fans van Manchester United eindelijk weer eens met een lach op het gezicht naar huis te sturen. En daar waren ze, zo zal Van Gaal ook weten, hoognodig aan toe.

Overige uitslagen:

Crystal Palace - AFC Bournemouth 1-2

West Bromwich Albion - Swansea City 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen