Koeman na kritiek Wenger: "Altijd hetzelfde met jou"

Ger
3 februari 2016, 10:05

Ronald Koeman en Arsene Wenger hebben het dinsdagavond met elkaar aan de stok gekregen. Dat gebeurde nadat het competitieduel tussen Arsenal en Southampton op een doelpuntloos gelijkspel was afgesloten. De manager van de Londenaren baalde, tot verbazing van Koeman, over het optreden van leidsman Lee Mason.

Wenger liet na de wedstrijd duidelijk zijn onvrede over arbitrage blijken. "Het is altijd hetzelfde met jou", foeterde de Fransman richting scheidsrechter Mason in de catacomben. Koeman hoorde Wenger klagen en besloot direct te reageren. "Nee, het is altijd hetzelfde met jou", aldus de Nederlandse coach tegen zijn collega. "Je ploeg heeft tien kansen gehad, maar wist niet te scoren. En dan geef jij de officials de schuld."

Wenger ging later op de persconferentie met een kwinkslag in op het gebrek aan scorend vermogen bij Arsenal. "Als jullie nog een wereldspits weten die ons team zou kunnen versterken, hadden jullie dat voor het sluiten van de transfermarkt moeten zeggen. Ze bieden zichzelf niet aan door. Ze staan allemaal bij grote clubs onder contract."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen