Barça maakt er weer een feestje van tegen Valencia

3 februari 2016, 23:06

FC Barcelona heeft woensdagavond weer een voetbalshow weggegeven in Camp Nou. De Catalaanse voetbalreus zorgde voor een zevenklapper tegen Valencia, dat vlak voor rust met tien man kwam te staan en helemaal niets te zoeken had bij de koploper van La Liga. Luis Suarez en Lionel Messi waren samen goed voor de volledige doelpuntenproductie van Barça.

Het was prijsschieten in Catalonië, waar Luis Suarez de grote man van de wedstrijd was. De Uruguayaan maakte alweer zijn 32ste, 33ste, 34ste en 35ste officiële doelpunt van het seizoen. De oud-Ajacied was weer ijzersterk in de kleine ruimtes en maakte de 1-0, de 2-0, de 6-0 en de 7-0 voor Barça. Lionel Messi zorgde tussen het Uruguayaanse doelpuntenfestijn voor een hattrick.

Neymar gaf twee assists, maar baarde op slag van rust opzien met een knullig moment. Hij mocht van Messi weer een penalty nemen, maar probeerde deze weer achteloos uit stand achter goalie Matt Ryan te schieten. Hij raakte de paal en miste dus, net als eerder in het seizoen bij een uit stand genomen strafschop, vanaf elf meter. Voorafgaand aan dit penaltymoment kreeg Shkodran Mustafi overigens een directe rode kaart, na het neerhalen van de doorgebroken Messi.

Het was het eerste duel in de halve eindstrijd van de Copa del Rey, maar deel twee van het tweeluik is wegens de monsterscore slechts een formaliteit. De return in Mestalla wordt volgende woensdag, op 10 februari, afgewerkt. Dat wordt een trainingspotje voor Barça en Valencia, waar de druk op coach Gary Neville groter en groter wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen