Premier League-nominaties voor Koeman en Van Dijk

Ger
4 februari 2016, 10:25

Ronald Koeman en Virgil van Dijk hebben een nominatie op zak naar aanleiding van hun prestaties in de afgelopen maand. De coach van Southampton maakt kans om te worden uitgeroepen tot beste manager in de Premier League van januari. Van Dijk, verdediger van The Saints, is genomineerd in de catagorie beste speler.

Southampton begon 2016 met een nederlaag bij Norwich City, maar daarna volgde een sterke reeks in de Premier League. De manschappen van Koeman wonnen achtereenvolgens van Watford (2-0), West Bromwich Albion (3-0) en Manchester United (0-1). Deze week eindigde het duel bij titelkandidaat Arsenal bovendien in een doelpuntloos gelijkspel.

Koeman, die al twee keer eerder werd uitgeroepen tot manager van de maand, heeft concurrentie van Manuel Pellegrini (Manchester City), Slaven Bilic (West Ham United) en Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur). Van Dijk neemt het op tegen Jermain Defoe (Sunderland), Sergio Agüero (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool), Deli Alli (Tottenham Hotspur) en Kasper Schmeichel (Leicester City).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen