Konterman ziet titel en beker lonken voor Rangers

Ger
4 februari 2016, 14:56

Bert Konterman rekent erop dat Rangers FC dit seizoen gaat promoveren naar het hoogste niveau in Schotland. De twaalfvoudig Oranje-international, die in de periode 2000-2003 zelf voor de roemruchte club uit Glasgow speelde, geeft zijn oud-werkgever zelfs een goede kans op de 'dubbel'.

Rangers gaat in de Schotse eerste divisie aan de leiding, met acht punten voorsprong op eerste achtervolger Hibernian. De kampioen is aan het einde van het seizoen zeker van directe promotie, de nummers twee, drie en vier spelen in de play-offs om een plek op het hoogste niveau. "Rangers doet niet onder voor het gemiddelde Premiership-niveau", is Konterman (45) op de clubwebsite positief over de ontwikkeling van Rangers. "Samen met het eveneens sterke Hibernian zijn ze in staat om van alle andere Schotse clubs te winnen. Zelfs Celtic is te verslaan, als het meezit."

Rangers speelt zaterdag in de vijfde ronde van het Schotse bekertoernooi tegen Kilmarnock. "Waarom zouden ze dit seizoen niet de dubbel kunnen winnen? Ik geloof dat het mogelijk is", aldus Konterman.

Lees ook de special: Op bezoek bij Rangers: slapende reus wordt wakker

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen