Hupperts overtuigd van handhaving Willem II

4 februari 2016, 16:47

Speelronde 22 van de Eredivisie begint vrijdag met een belangrijk duel voor de onderste regionen van de ranglijst: Willem II gaat op bezoek bij Excelsior. De Tilburgers staan veertiende in het klassement en verdedigen een voorsprong van twee punten op de Rotterdamse concurrent, die plek zestien bezet.

"We moeten ons zo snel mogelijk veilig spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit gaan lukken. De komende duels met Excelsior en De Graafschap moeten ons zes punten opleveren", stelt Guus Hupperts op de officiële website van Willem II. Het duel met Excelsior gaat vooraf aan carnaval, al weet Hupperts nog niet of er een feestje inzit voor de Tilburgse selectie. "Alleen als we winnen misschien", lacht hij. "Als Limburger vind ik carnaval wel leuk, maar ik ben voetballer. In de groep werd er al wat over carnaval gepraat, maar we moeten ons richten op ons doel: winnen van Excelsior. Als dit lukt, duiken we misschien naderhand nog de stad in."

Willem II nam Hupperts vorige maand op huurbasis over van AZ, waar hij geen garantie op een basisplek had. De rechtsbuiten moet nog wennen aan de tactiek van zijn nieuwe club, maar is er wel positief over. Hij vindt de speelstijl van Willem II aanvallender dan die van AZ. "Als aanvallers moeten we veel druk zetten op de verdediging van de tegenstander. Ons spel is op aanvallen gericht, terwijl AZ wat defensiever speelt", legt hij uit. "Persoonlijk ligt het voetbal van Willem II me wat beter. Ik heb bovendien een positieve indruk van de club. Het personeel is top en de spelersgroep zeer talentvol."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen