Kompany hervat groepstraining bij Manchester City

4 februari 2016, 18:02

Vincent Kompany heeft donderdag, na zes weken van afwezigheid, de groepstraining bij Manchester City hervat. De Belgische verdediger raakte eind vorig jaar in de wedstrijd tegen Sunderland geblesseerd aan zijn kuit en staat sindsdien aan de kant.

Het is nog niet bekend wanneer Kompany weer in actie kan komen voor Manchester City. Manager Manuel Pellegrini zal hier komende vrijdag op zijn wekelijkse persconferentie meer duidelijkheid over geven, meldt Manchester City donderdag via de officiële kanalen.

Kompany wordt dit seizoen geplaagd door blessures, maar blijft strijdbaar. "Er zijn ergere dingen in het leven, iets wat ik nooit zal vergeten. Ik vraag jullie dus absoluut niet om medelijden met mij te hebben", reageerde hij eind december via sociale media. "Ik heb veel offers moeten brengen om daar te komen waar ik nu ben en voetbal is alles voor mij. Hier heb ik zo hard voor geknokt. Ik wil de beste verdediger ter wereld worden, net als dat ik wil dat Manchester City en België de beste club en land van de wereld worden. Ik zal die droom niet opgeven. Blessures hebben mij belet, en dat doen ze nog steeds, de rol te spelen die ik voor ogen heb. Dat weerhoudt mij er echter niet van progressie te boeken. Ik ga door en wanneer ik terug ben, ben ik weer sterker. Mijn mindset blijft onveranderd. Ik blijf vechten voor wat ik verdien: mijn beste jaren in het voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen