Mokhtar tekent voor 2,5 jaar bij PEC Zwolle

4 februari 2016, 18:14

Youness Mokhtar keert terug bij PEC Zwolle. De vleugelaanvaller heeft donderdag een contract voor 2,5 jaar getekend bij de voormalig bekerwinnaar. Mokhtar, die zich eerder op de dag al op het trainingsveld van PEC Zwolle meldde, was transfervrij nadat hij zijn contract bij Al-Nassr uit Saudi-Arabië had laten ontbinden.

"Aan mijn eerste periode in Zwolle heb ik goede herinneringen", aldus Mokhtar op de clubwebsite. Tussen juli 2012 en september 2013 speelde hij 41 wedstrijden voor PEC Zwolle, waarin hij tien keer tot scoren kwam. Daarna verkaste hij naar FC Twente, dat hem augustus vorig jaar naar Al-Nassr liet vertrekken. "Het voelt vertrouwd om weer terug te zijn, ik ken de mensen van de club en heb een fijne band met de trainer. Ook kijk ik ernaar uit om het plezier in het spelletje terug te krijgen en hopelijk zo spoedig mogelijk mijn rentree binnen de lijnen te maken."

Wel moet PEC Zwolle waarschijnlijk nog even geduld hebben voor het plezier kan beleven aan Mokhtar. Hij speelde dit seizoen namelijk al voor FC Twente en Al-Nassr en volgens de FIFA-regels mag een speler niet voor een derde club uitkomen in dezelfde jaargang. PEC Zwolle doet wel onderzoek om Mokhtar alsnog speelgerechtigd te krijgen. "Mocht dit niet lukken, dan hebben we nu in ieder geval onze eerste zomeraanwinst vroegtijdig te pakken", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp. "Hij heeft in het verleden al aangetoond een meerwaarde te zijn in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen