Maher reserve bij PSV: "Dat doet wel veel met je"

4 februari 2016, 20:04

PSV legde in de zomer van 2013 8 miljoen euro op tafel om Adam Maher over te nemen van AZ, maar vooralsnog kan de 22-jarige middenvelder zijn transfersom niet waarmaken. Dit seizoen moet hij zelfs regelmatig genoegen nemen met een reserverol bij de Eindhovense club.

"Dat doet wel veel met je. Als speler wil je altijd spelen. Alleen gaat het niet altijd zoals je wil dat het gaat", zegt Maher bij RTV Noord-Holland over zijn gebrek aan speeltijd bij PSV. Toch ziet hij zijn toekomst met vertrouwen tegemoet. "Als ik vertrouwen heb en krijg en dan zie je dat er weer mooie dingen gaan komen. Ik weet dat ik genoeg kwaliteiten heb."

Maher maakte in het seizoen 2010/2011 namens AZ zijn debuut in de Eredivisie. Een jaar later groeide hij in Alkmaar uit tot één van de sterkhouders. Hij herinnert het zich nog goed. "Alles ging eigenlijk heel snel. Ik werd basisspeler en je speelde heel veel wedstrijden. Het ging heel goed dat seizoen. We stonden driekwart van de competitie bovenaan. En we kwamen heel ver in de Europa League. Eigenlijk een seizoen om niet snel te vergeten", besluit Maher.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen