Scholten Awater stopt als hoofdsponsor van NEC

4 februari 2016, 21:35

NEC moet op zoek naar een nieuwe shirtsponsor. Donderdag is bekendgemaakt dat Scholten Awater aan het einde van dit seizoen stopt als hoofdsponsor van de Nijmeegse club omdat na een samenwerking van vier jaar de gezamenlijke doelstellingen zijn bereikt. De IT-hardware dienstverlener blijft wel verbonden aan NEC, maar in welke vorm is nog niet bekend.

"Scholten Awater is voor ons altijd een voorbeeldpartner geweest. Een Nijmeegse organisatie die de club in goede en slechte tijden is blijven steunen", aldus Bart van Ingen, algemeen directeur van NEC, op de clubwebsite. "De samenwerking gaat veel verder dan alleen shirtreclame. We hebben van het begin af aan gewerkt met concrete sales- en marketingdoelstellingen en met een plan van aanpak. Het is altijd een gezamenlijke onderneming geweest om zo waarde voor elkaar te creëren. Niet alleen financieel, maar zeker ook maatschappelijk."

"We hebben gezamenlijk een prachtige 'business case' ontwikkeld waar de opvolgers van Scholten Awater ook veel plezier aan gaan beleven. Door deze tijdige beslissing, kunnen wij ons de komende maanden richten op het zoeken van een nieuwe hoofdsponsor", besluit Van Ingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen