Gent-coach tevreden over Boussoufa: "Heel gretige gast"

Ger
5 februari 2016, 09:45

Mbark Boussoufa heeft donderdag voor het eerst getraind bij kampioen AA Gent. De in de Nederland geboren international van Marokko maakte daarbij direct indruk op Hein Vanhaezebrouck. En dat terwijl de coach eerder niet geheel achter de komst van de oud-Ajacied leek te staan.

"Ik heb een heel gretige gast gezien, heel nuchter in zijn gedachtegang en ook heel gretig op de training. Hij was één van ons", aldus Vanhaezebrouck tegen Sporza. De trainer had ook een gesprek met Boussoufa. "Ik heb niet veel hoeven te zeggen, hij heeft het allemaal zelf gezegd. Hij is een Nederlander, die babbelen gemakkelijk."

"Mbark is nuchter", stelt Vanhaezebrouck vast. "Hij weet waarvoor hij naar Gent gekomen is en is heel dankbaar dat hij die kans krijgt. Hij zal er alles aan doen om die kans te grijpen. Ik ben ervan overtuigd dat hij daar ook zal in slagen."

Tien jaar geleden beleefde Boussoufa zijn doorbraak in het betaalde voetbal bij Gent. De regerend kampioen van België huurt de vleugelspeler de rest van het seizoen van Lokomotiv Moskou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen