Bayern München wint weer niet bij Bayer Leverkusen

6 februari 2016, 20:33

Bayern München is de laatste jaren alleenheerser in de Bundesliga, maar met uitwedstrijden tegen Bayer Leverkusen blijft de ploeg van coach Pep Guardiola moeite houden. Bayern kwam zaterdag voor het derde seizoen op rij niet tot winst in de BayArena. Het bleef 0-0.

Bayern München ging vorig seizoen met 2-0 onderuit bij Bayer Leverkusen en kwam een jaargang daarvoor niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ook deze keer bood Leverkusen der Rekordmeister uitstekend partij, met een doelpuntloze remise als resultaat. In de eerste helft viel er voor beide doelen niet heel veel te genieten, al was de beste kans wel voor Bayer Leverkusen. Ömer Toprak stuitte met een kopbal op Bayern-keeper Manuel Neuer.

In het tweede bedrijf waren beide ploegen opnieuw aan elkaar gewaagd. Bayern kreeg wel kansen om de drie punten mee te nemen, maar Thomas Müller en Robert Lewandowski hadden geen succes in de afwerking. Müller was na een uur ingevallen voor Arjen Robben. Bayern eindigde de wedstrijd met tien man: Xabi Alonso werd in de 84ste minuut met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Het is pas de derde keer dit seizoen dat Bayern puntenverlies lijdt in de Duitse competitie. De titelverdediger gaat met 53 punten uit twintig duels wel soeverein aan kop. De voorsprong op nummer twee Borussia Dortmund, dat eerder op de dag eveneens doelpuntloos gelijkspeelde bij Hertha BSC, bedraagt acht punten. Leverkusen is met 32 punten de nummer vijf van de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen