Karsdorp vindt verlies doodzonde: "Een mokerslag"

7 februari 2016, 16:12   Bijgewerkt: 8 februari 2016, 10:01

Hoewel er midweeks een bekersuccesje werd geboekt bij Roda JC Kerkrade (0-1), gaat het in de Eredivisie nog ronduit dramatisch met Feyenoord. De Rotterdammers liepen zondagmiddag in de Klassieker tegen Ajax tegen een zure 2-1 nederlaag aan en stonden zodoende voor de zesde keer op rij met lege handen in competitieverband. Rick Karsdorp baalt flink, maar blijft wel positief.

Ondanks de ellende van de afgelopen tijd kwam er volgens Karsdorp niet meer druk kijken bij de wedstrijd tegen Ajax. "Het was eigenlijk hetzelfde als alle andere wedstrijden. Alleen het begin was qua gevoel even anders door de slechte reeks, maar er was geen sprake van meer spanning dan anders. Ik heb nooit angst en dat zal ik ook nooit hebben", zegt de rechtsback tegen FCUpdate.nl. "De wedstrijd tegen Roda JC gaf ons natuurlijk ook wat vertrouwen", stipt hij aan.

Feyenoord is op de ranglijst nu terug te vinden op plaats vier. Heracles Almelo is de topclub voorbijgestreefd. Hoe je het ook wendt of keert: de KNVB beker lijkt door de resultaten in de Eredivisie steeds belangrijker te worden voor Feyenoord, dat inmiddels halvefinalist is. "Dat is zeker zo, dat blijkt nu wel weer. We gaan vol voor de bekerwinst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen