Napoli en Juventus pas laat langs laagvliegers

Jw
7 februari 2016, 17:00

Napoli en Juventus hebben geen fout gemaakt in de Italiaanse titelrace. Vooral voor de koploper uit Napels ging het niet eenvoudig, maar beide clubs wonnen wel van respectievelijk Carpi en (1-0) en Frosinone (2-0). Daardoor lopen de twee topploegen verder uit bij Fiorentina en Internazionale, die definitief lijken te zijn afgehaakt voor de landstitel.

Napoli kreeg Carpi, dat op een achttiende plaats staat in de Serie A, pas op de knieën na een rode kaart van Raffaele Bianco. Gonzalo Higuaín mocht in de 69ste minuut aanleggen vanaf elf meter en faalde niet. Daarmee hielp de Argentijnse topscorer van Italië zijn ploeg zoals zo vaak dit seizoen opnieuw over een dood punt.

Ook Juventus kwam pas laat op gang tegen Frosinone, dat nog één plek onder Carpi staat. Juan Cadrado opende pas een kwartier voor tijd de score voor de regerend landskampioen, waarna Paulo Dybala in blessuretijd de eindstand op 2-0 bepaalde. Het verschil tussen Napoli en Juventus blijft daardoor twee punten. Aanstaande zaterdag (13 februari, 20.45 uur) treffen beide ploegen elkaar in Turijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen