Faber: "Play-offs een hoofdprijs voor ons"

7 februari 2016, 18:28   Bijgewerkt: 7 februari 2016, 20:52

NEC Nijmegen liet het zondag na om Feyenoord te passeren op de ranglijst door 1-1 te spelen tegen De Graafschap. Hoofdtrainer Ernest Faber baalde na afloop vooral van de gemiste kansen op een overwinning.

"We hadden meer kunnen halen vandaag", begint de trainer tegenover FOX Sports. "Het had zeker in de eindfase wat scherper gemogen. We bleven te lang aan één kant voetballen. Er mocht wel wat meer passie en bezieling in. De tweede helft hebben we redelijk goed gereageerd en hadden we het eerder moeten uitspelen."

Bij een zege was NEC naar de vierde plek in de Eredivisie geklommen en was het over Feyenoord heengegaan. "Laten we nou eerst zorgen dat we voorlopig in het linkerrijtje blijven staan. Mochten we de play-offs halen, dan is dat een hoofdprijs voor ons."

Christian Santos begon vanwege zijn vertrekwens op de bank bij NEC, maar viel in de rust al in. "Hij blijft een goede voetballer en is onze topscorer. Met hem hadden we iets meer druk naar voren en dat ging vrij aardig. Ik heb niet getwijfeld om hem in te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen