Van Gaal kan niet leven met gelijkspel: "Erg gefrustreerd"

7 februari 2016, 20:01   Bijgewerkt: 7 februari 2016, 20:22

Louis van Gaal had zondag moeite om na afloop van het competitieduel met Chelsea (1-1) het gelijkspel een plekje te geven. De trainer van Manchester United vond dat zijn ploeg een overwinning verdiende. De Londenaren maakten in de blessuretijd de gelijkmaker.

"Ik ben erg gefrustreerd", begint de Nederlandse coach tegenover Sky Sports. "We waren beter dan Chelsea vandaag (zondag, red.). Wederom. Maar we vergeten te winnen. Tot het laatste kwartier speelden we geweldig, maar we hielden de bal niet meer in ons bezit. Bij het tegendoelpunt hadden we pech. Echt ongelooflijk."

"Chelsea maakte vaak gebruik van de lange bal en speelde agressief, maar dat neemt niet weg dat we de bal dan in onze ploeg moeten houden en compact moeten verdedigen. Je kunt de bal niet zomaar wegschieten. We hadden bovendien kunnen scoren na het eerste doelpunt, maar we vergaten onszelf te belonen."

Van Gaal was ook niet tevreden met het optreden van arbiter Michael Oliver. "De scheidsrechter floot erg vaak in de slotfase. Toen de extra tijd eigenlijk voorbij was, liet hij Chelsea nog een corner nemen, maar floot hij af toen wij in alle vrijheid konden counteren. Dat deed hij ook al in de eerste helft, dat kun je niet maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen