Keiharde pegel Modric bezorgt Real Madrid zege

7 februari 2016, 22:28

Real Madrid heeft zondagavond met veel moeite drie punten veiliggesteld tegen Granada. De Madrilenen wonnen op bezoek bij de laagvlieger dankzij Luka Modric met 1-2.

Granada loerde tegen Real op de counter en liet de Madrilenen het spel maken. Real Madrid had aardig wat moeite met het stugge Granada, dat negentiende staat in de Spaanse competitie. Karim Benzema brak de ban met zijn negentiende doelpunt van het seizoen. Granada toonde ook aanvallende intenties en verscheen enkele malen gevaarlijk voor het doel van Real.

Ook in de tweede helft bleef de thuisploeg aandringen. Het had de scheidsrechter nodig om op gelijke hoogte te komen. De arbiter liep Modric in de weg, waarna Granada counterde en Youssef El-Arabi de bal binnenschoof. De Kroatische middenvelder van Real herstelde het voorval op schitterende wijze. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij vlak voor tijd kiezelhard de winnende goal tegen de touwen.

Voor Real Madrid was de zege belangrijk om in het spoor te blijven van FC Barcelona, dat eerder op de dag met 2-0 van Levante won. De Koninklijke staat op vier punten van de koploper en een punt achter stadgenoot Atlético Madrid.

Celta de Vigo ging zondagavond op bezoek bij Sevilla en bleef steken op een 1-1 gelijkspel. John Guidetti kwam bij Celta nog als invaller binnen de lijnen, maar wist het verschil niet te maken. Sevilla eindigde de wedstrijd met tien man vanwege een rode kaart.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen