Ook Marseille weet Paris Saint-Germain niet af te stoppen

7 februari 2016, 22:58

Paris Saint-Germain blijft in Frankrijk de ene overwinning naar de andere boeken. Door een 2-1 zege op Olympique Marseille wist de club uit de hoofdstad al negen competitieduels op rij te winnen. Bovendien verloor het nog geen enkele competitiewedstrijd.

PSG kwam razendsnel op voorsprong in het stadion van Marseille, dat goed gevuld was voor het topduel. Zlatan Ibrahimovic had na twee minuten zijn naam al op het scorebord staan. Marseille bood echter goed weerstand de hele wedstrijd en wist binnen het half uur de schade ongedaan te maken. Remy Cabella was verantwoordelijk voor de gelijkmaker.

Marseille wist ook in de tweede helft goed weerstand te bieden, maar net zoals zoveel clubs dit seizoen ging het in de slotfase door de knieën. Ibrahimovic pikte een bal op in het strafschopgebied en legde het leder goed terug op de inlopende Angel Di Maria. Die schoof de bal beheerst in het doel en stelde zodoende de drie punten veilig.

De voorsprong van PSG in de Ligue 1 blijft onverminderd groot. Nummer twee AS Monaco heeft nu al een achterstand van 24 punten. Marseille staat met een tiende plek in de middenmoot. Marseille heeft elf punten minder dan Monaco.

Eerder op de zondag stal Oussama Tannane de show bij zijn nieuwe club Saint-Etienne. De voormalig speler van Heracles Almelo bekroonde zijn basisdebuut met een doelpunt tegen Girondins Bordeaux. Zijn ploeg zou uiteindelijk een gemakkelijke 1-4 overwinning boeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen