Clubleiding Hoffenheim schaart zich achter Stevens

8 februari 2016, 10:49

1899 Hoffenheim liep afgelopen weekend tegen een pijnlijke en dure 0-2 thuisnederlaag aan tegen SV Darmstadt 98. Het onderstreept het feit dat trainer Huub Stevens er nog niet echt in slaagt om de geplaagde club omhoog te helpen in de Bundesliga. Desondanks houdt de clubleiding vertrouwen in onze landgenoot.

"Dit verlies moeten we even laten bezinken", sprak clubmanager Alexander Rosen na afloop van het verlies tegen Darmstadt tegen Kicker. Toch blijft de leiding achter Stevens staan. "Een wijziging van de coach is op dit moment geen optie. Zoiets moet je alleen overwegen als een team levenloos oogt", vindt Rosen.

Onder Stevens heeft Hoffenheim slechts acht punten in tien duels gesnoept. "De cijfers zijn onvoldoende, ik kan niets anders te zeggen", sprak Rosen. "Toch probeert het team van alles om het tij te keren. Vanwege de werklust is het niet te vergelijken met het begin van het seizoen, maar het is wel frustrerend. Maar we moeten de boel bij elkaar houden en blijven geloven in een ommekeer."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen