Heracles stelt doelstelling ondanks derde plek niet bij

8 februari 2016, 14:08

Heracles Almelo heeft afgelopen weekend dankzij een 2-0 overwinning op PEC Zwolle de derde plaats in de Eredivisie overgenomen van Feyenoord, dat met 2-1 van Ajax verloor. Ondanks de verrassende en ijzersterke prestaties blijven de Heraclieden met beide benen op de grond staan: directe handhaving was en blijft de doelstelling.

We zitten al op twee derde van de competitie, maar algemeen directeur Nico-Jan Hoogma weigert de doelstelling bij te stellen. "Om degradatie te ontlopen heb je aan het eind van het seizoen 32 punten nodig. Dat aantal zijn we nu al ruimschoots gepasseerd. Dus kun je stellen dat onze doelstelling van dit seizoen is gehaald. Maar verder kijken dan dit doen we niet", benadrukt de Heracles-directeur bij RTV Oost.

Van nieuwe doelen is dus nog geen sprake. "Behalve dan dat we graag onze huidige positie willen verdedigen. We bekijken het van week tot week. Voorlopig willen we gewoon goed voor de dag blijven komen en is de eerstkomende wedstrijd onze uitdaging", stelt Hoogma, die de zevende plek uiteindelijk wel een logische uitkomst zou vinden. "Dat is gebaseerd op de statistische gegevens van onze prestaties in 2015."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen