Arsenal plukt topscout Wrigglesworth weg bij Leicester

8 februari 2016, 16:45

Arsenal heeft de ontdekker van James Vardy en Riyad Mahrez, Ben Wrigglesworth, weggeplukt bij Leicester City. De hoofdscout van de koploper in de Premier League haalde Mahrez en Vardy voor een prikkie op bij Fleetwood Town en Le Havre. Inmiddels blinkt het duo uit in de Premier League.

Op Twitter heeft Wrigglesworth zijn overstap van Leicester naar Londen bekendgemaakt. "Na drieënhalf ongelooflijke seizoenen en samenwerking met fantastische mensen, begin ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het was een moeilijke beslissing om Leicester te verlaten, maar ik moest een kans pakken die niet vaak voorbijkomt. Ik zal Leicester eeuwig dankbaar zijn dat ze me naar de plek hebben gebracht waar ik nu ben gekomen."

Naast Vardy en Mahrez haalde de topscout ook N'Golo Kanté naar Leicester en ook hij groeide in Engeland uit tot een van de uitblinkers in de Premier League, waarin Leicester bijzonder succesvol is dit seizoen. Dit weekend werd er gewonnen van Manchester City (1-3), waardoor de voorsprong op achtervolgers Tottenham Hotspur en Arsenal nu vijf punten is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen