Topscorer Santos lijkt weer basisspeler te worden

8 februari 2016, 18:10

Christian Santos lijkt weer de eerste spits van NEC te worden. De clubtopscorer begon afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen De Graafschap (1-1) op de bank omdat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. De Nijmeegse club communiceerde daarbij meteen dat Mihai Roman de nieuwe eerste spits is.

"We gaan de beste spelers opstellen, dat lijkt mij het beste", zegt coach Ernest Faber maandag echter tegen FOX Sports. "We willen onze ambities waarmaken en zijn met beperkte middelen heel erg goed bezig. Het halen van de play-offs zou voor ons een hoofdprijs zijn. Uiteindelijk is iedereen ook gebaat bij rust. We willen geen scheve verhoudingen creëren, want dat geeft onrust en dat moeten we niet hebben. Ik ben niet zo van de etiketten met eerste en tweede spits, maar er is een grote kans dat Santos bij de eerste elf hoort."

NEC kan komend weekend in de thuiswedstrijd tegen PSV niet beschikken over Santos. De Venezolaan kreeg tegen De Graafschap zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is om die reden automatisch geschorst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen