Kandidaten voor RvC Heerenveen voorgedragen

8 februari 2016, 19:42

Formateur Sjoerd Feenstra en adviseur Egbert van Hes hebben Jorrit Jorritsma, Gerard Kremer en René Groen voorgedragen als kandidaten voor de Raad van Commissarissen (RvC) van SC Heerenveen, zo meldt de Friese club maandag via de officiële kanalen. De voordracht van het drietal is na de aanstelling van algemeen directeur Luuc Eisenga de tweede stap in de nieuw te vormen bestuursstructuur bij SC Heerenveen.

Jorritsma (61) is voorgedragen als voorzitter van de RvC van SC Heerenveen. Naast zijn werk als melkveehouder is hij onder meer voorzitter van de RvC Rabobank Heerenveen Zuid-Oost Friesland, voorzitter van de RvC ABVakwerk, voorzitter Raad van Toezicht Rabobank Foundation en sinds oktober 2014 is hij ook voorzitter van Zuivelnl. Kremer (57) is voorgedragen voor de portefeuille commercie, Groen (47) zou de portefeuille technische zaken in beheer moeten krijgen. Laatstgenoemde voetbalde tussen 1985 en 1995 voor SC Heerenveen en is nu lid van het stichtingsbestuur van de club.

Feenstra en Van Hes zijn content met de voordracht van de kandidaten voor de RvC. "Wij zijn van mening met deze kandidaten de Raad van Commissarissen de inhoud te geven die het verdient, met veel bestuurlijke ervaring gekoppeld aan de kennis van waar het allemaal om draait: voetbal!", reageren ze.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen