Tannane: "In Ligue 1 is het heerlijk voetballen voor me"

9 februari 2016, 08:19

Oussama Tannane wist zijn debuut in de basis bij Saint-Etienne afgelopen weekend op te luisteren met een doelpunt en een assist in de 1-4 overwinning bij Girondins de Bordeaux. De Marokkaanse vleugelaanvaller, die deze winter overkwam van Heracles Almelo, is bijzonder positief over zijn eerste periode in Frankrijk.

"De voetballiefhebber in Frankrijk die me nog niet kende, kent me nu wel", zegt een dik tevreden Tannane na zijn glansrol in Bordeaux in De Telegraaf. De oud-Heraclied werd met een 8,87 als cijfer in het Ligue 1-elftal van de week opgenomen. "Daar had ik zelfs na de wedstrijd geen rekening mee gehouden", bekent de speler.

Tannane voelde zich in een mum van tijd gewaardeerd bij St-Etienne. "De trainer gaf aan dat hij me zo snel mogelijk wilde opstellen. En dat deed hij ook, na één groepstraining. In mijn eerste week bij Saint-Etienne ging ik door mijn enkel en het herstel duurde wat langer dan ik hoopte", aldus de vleugelspeler, die naar eigen zeggen op zijn plek is in Frankrijk. "Ik denk dat mijn spel goed past bij de Ligue 1, die in mijn ogen in Nederland wordt onderschat. Het is fysiek een ijzersterke competitie, met veel technisch begaafde spelers. Ik kan de bal met mijn linker goed neerleggen, scoren en passeren. Het is heerlijk voetballen voor me."

Tannane stond tijdens de afgelopen tranferperiode ook in de belangstelling van Galatasaray, Malaga en Atalanta Bergamo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen