PEC-ellende houdt maar niet op: Van Polen lang absent

9 februari 2016, 15:14

De problemen blijven zich maar opstapelen bij PEC Zwolle. De huidige nummer tien van de Eredivisie heeft wederom slecht nieuws te horen gekregen vanuit de ziekenboeg. Aanvoerder Bram van Polen is volgende die zich in de lappenmand heeft gemeld.

De rechtsachter zal minimaal een maand uit de roulatie liggen, zo brengt De Stentor naar buiten. Van Polen viel afgelopen zaterdag al vroeg uit in de met 2-0 verloren wedstrijd tegen Heracles Almelo. De captain van PEC Zwolle heeft een spierscheuring in het bovenbeen opgelopen, is nu gebleken. De back hield de kwetsuur over aan een luchtduel na een corner.

Het is het zoveelste blessuregeval in de selectie van PEC Zwolle, waar Ron Jans het onlangs niet voor niets had over 'Medisch Centrum Zwolle'. De coach kan naast Van Polen niet beschikken over Abdel El Hasnaoui, Gustavo Hebling, Kevin Begois, Mustafa Saymak, Ryan Thomas, Max de Boom en Thanasis Karagounis. Bovendien was Ouasim Bouy afgelopen weekend ziek en is aanwinst Youness Mokhtar nog niet speelgerechtigd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen