Utrecht wil Barazite langer binden: "Intenties zijn goed"

9 februari 2016, 15:46

FC Utrecht ziet veel toekomst in Nacer Barazite. De Domstedelingen zijn met de 25-jarige aanvaller in onderhandeling over een nieuw, sterk verbeterd contract. Deze nieuwe verbintenis moet een looptijd tot de zomer van 2019 hebben. Momenteel ligt de Nederlandse Marokkaan nog tot medio 2017 vast in Stadion Galgenwaard.

Barazite kwam in de zomer van 2014 naar Utrecht, maar kende vanwege blessureleed een mager eerste seizoen bij de eredivisionist. In de huidige jaargang kwam de aanvaller echter tot bloei. In 21 eredivisieoptredens was hij goed voor vijf doelpunten en twee assists, in de beker noteerde hij drie goals in vier duels.

"De intenties zijn goed, van beide partijen", geeft zaakwaarnemer Alexander Bursac aan tegenover Voetbal International. "Nacer is blij en trots dat ze zijn contract nu al willen verlengen. We liggen niet ver uit elkaar, het gaat alleen om het goede moment. Binnen een paar weken praten we verder. Nacer heeft geen enkele reden níét bij te tekenen."

Zelf wil Barazite weinig zeggen over een mogelijk langer verblijf in de Domstad. "We zijn in gesprek inderdaad. Van beide kanten zijn wij heel erg tevreden over hoe het gaat. Als ik kijk waar ik een jaar geleden stond en hoe het nu gaat, dan is dit alleen maar positief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen