Ruiter wil stap maken: "Ik vind AZ een heel mooie club"

10 februari 2016, 14:07

AZ deed er afgelopen transferperiode veel aan om doelman Robbin Ruiter over te nemen van FC Utrecht. Die club wilde de 28-jarige keeper echter absoluut niet laten gaan, waardoor de basisklant het seizoen afmaakt bij de huidige nummer negen van de Eredivisie. Als het aan Ruiter ligt dan maakt hij komende zomer mogelijk alsnog de transfer naar de Alkmaarders.

Het huidige contract van Ruiter in Utrecht loopt tot 2017 en hij is niet van plan om bij te tekenen. Daardoor lijkt een transfer komende zomer aannemelijk. "Ik weet alleen van de concrete interesse van AZ. Het is een heel mooie club, vind ik, en ook een club uit de streek waar ik vandaan kom. Ruiter zegt nog niet zelf met AZ te hebben gesproken. Ik kom pas zelf in beeld als een geïnteresseerde club eruit is met FC Utrecht", zegt hij tegen Voetbal International.

Ruiter geeft toe dat hij graag een stap wil maken. "Ik zit nu vier jaar bij FC Utrecht. Het is een fantastische club, alleen wil ik op een gegeven moment ook verder. Een nieuwe omgeving, stappen maken. Maar ik weet niet wat de plannen van AZ zijn, dan moet ik eerst met ze praten. Ik focus me nu op FC Utrecht", besluit hij correct.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen